Notice: Undefined index: enable_taxonomy_archives in /home/soundinm/domains/soundinmotion.be/public_html/wp-content/plugins/search-filter-pro/public/class-search-filter.php on line 200
Sound in Motion – Promoting adventurous music and things


Promoting adventurous music and things

Concerten

31/03/2017
Zuiderpershuis
De Frans-Noorse band Dans Les Arbres presenteert de gloednieuwe release Phosphoresence op HUBRO en de Belgisch-Noorse alliantie Veder tackelt textuur, melodie, improvisatie en compositie met 3 blaasinstrumenten en akoestische gitaar.
8/04/2017
NONA
Fred Van Hove at 80 gaat verder met enkele concerten waarvan het eerst een solo concert is in Nona, Mechelen waar Bram De Looze solo op fortepiano de nieuwe generatie improvisatoren vertegenwoordigd.
4/05/2017
De Studio
Belgisch debuut van het uitdagende kwintet Nakama en lp release show van g a b b r o, het avontuurlijke baritonsaxduo van Hanne De Backer en Marc De Maeseneer.
12/05/2017
Het Bos
Virginia Genta en David Vanzan van Jooklo Duo doen het samen met saxofonist Stanley J. Zappa. Het Portugese trio Ricardo Jacinto, Gonçalo Almeida en Nuno Morão presenteert hun multi-idiomatische benadering van freejazz als the Selva en approach Audrey Lauro, Yuko Oshima en Pak Yan Lau duiken verder in hun bijzonder klankenuniversum als lauroshilau
21/05/2017
L’Archiduc
L’Archiduc, Music is Now en Oorstof presenteren een exclusief concert van het ultieme piano-/sax-duo Matthew Shipp en Ivo Perelman ... Let op ! Dit is een namiddagconcert dat zal starten om 17.00 u. ! Mis deze zeldzame en unieke gelegenheid niet om deze twee jazz- en improvisatiereuzen live aan het werk te zien.
3/06/2017
Zuiderpershuis
Derde editie van de Australian Open-serie, een samenwerking tussen Sound in Motion/Oorstof en KRAAK die de vruchtbare Australische underground exploreert.
Stad Antwerpen deSTudio Zuiderpershuis coStA Het Bos Vooruit Huis 23 Les Ateliers Claus Kraak WPML Tryp Windham Antwerp

Klik voor kortingen hotelboeking