Promoting adventurous music and things

Concerten

9/04/2020
De Studio

Op Visitations dag 1 zullen Pak Yan Lau & Darin Gray als duo hun muzikale creativiteit botvieren, samen met Giovanni Di Domenico en Chris Corsano aantreden voor een verrassend kwartet en zal het geheel uitgroeien tot een septet met Akira Sakata, Paal Nilssen-Love en Johan Berthling.

 

9/04/2020
De Studio

voor een 3 dagenpas van Visitations II met Akira Sakata, Paal Nilssen-Love, Johan Berthling, Pak Yan Lau, Darin Gray, Giovanni Di Domenico, Chris Corsano, Nicolas Chkifi, Ann Eysermans, Ananta Roosens en Frans Van Isacker klik op de ticketlink van deze pagina

 

10/04/2020
De Studio

Op Visitations dag 2 zal Fenna, het trio van Nicolas Chkifi, Ann Eysermans en Frans Van Isacker worden aangevuld met Ananta Roosens alvorens ze een reeks avontuurlijke samenwerkingen aangaan met Akira Sakata, Paal Nilssen-Love en Johan Berthling.

11/04/2020
De Studio

Op Visitations dag 3 zullen Akira Sakata, Paal Nilssen-Love en Johan Berthling aantreden met het verschroeiende trio Arashi waarna samenwerkingen met Nicolas Chkifi, Ann Eysermans, Frans Van Isacker en Ananta Roosens de avond verder kleuren.

16/04/2020
Het Bos

Ken Vandermark, Terrie Ex, Andy Moor en Paal Nilssen-Love scharrelen zorgvuldig rock, jazz, noise en verschroeiende vrije improvisatie samen tot een meer dan geladen live-aanval als Lean Left en een nieuwe release in de aanbieding. En hoogtijd ook voor de rentree van Tashi Dorji en zijn onnavolgbaar gitaarspel.

18/04/2020
AB Salon

AB Salon-debuut van Tashi Dorji en zijn onnavolgbaar gitaarspel, meesterlijk aangevuld door de in Lissabon en Antwerpen residerende Margarida Garcia die, ver buiten de geplogendheden van hedendaagse improvisatie, haar elektrische contrabass recht in de psychedelische underground plugt. .

27/04/2020
AB Club

Oorstof, AB en Les Ateliers Claus bundelen de krachten voor een opwindend dubbelconcert met Bill Orcutt en Chris Corsano. Ze spelen elk een soloset en aansluitend een duoset.

10/05/2020
Trix

Triple treat met Libanons Sharif Sehnaoui, Mazen Kerbaj en Raed Yassin en hun langlopende “A” Trio, een Engels-Noorse improv stroomstoot van John Edwards, Dag Erik Knedal Andersen en Kjettil Møster en het Antwerpse trio van Simon Beeckaert, Jeroen Stevens en Milan Warmoeskerken die hun eer betonen aan The Groovecats.

3/06/2020
Zuiderpershuis

23 muzikanten en dansers uit Ethiopië, Brazilië, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland en Nederland vieren de 7de verjaardag van Paal Nilssen Loves Large Unit met een opzwepende live show die u vlotjes aan het dansen zal krijgen !

TRIX Tryp Windham Antwerp

Klik voor kortingen hotelboeking

WPML Kraak Les Ateliers Claus AB Salon Vooruit Het Bos coStA Zuiderpershuis Stad Antwerpen deSTudio Vlaanderen