Promoting adventurous music and things

24/11/2019 – 19:30
AB Salon

Louise Landes Levi – Timo Van Luijk – Bart De Paepe

Oorstof Louise Landes Levi - Timo Van Luijk - Bart De Paepe

Tickets

Gratis toegang

Tijdschema

Deuren: 19:30
Concert: 20:00

Locatie

AB Salon
Routebeschrijving

Eén van dé albums van 2018 was het op Oaken Palace Records verschenen IKIRU or The Wanderer van Louise Landes Levi. Ze nam het beklijvende album op met Bart De Paepe en Timo van Luijk. Dit unieke trio brengt in november Kami uit, een erg verrassend nieuw album voor sloow tapes, dat in het AB Salon zal worden voorgesteld.

Dichteres/performer/muzikante Louise Landes Levi is een artieste die steeds erg op de achtergrond gebleven is en maar weinig muziek heeft uitgebracht, ook als stond ze mee aan de wieg van Daniel Moores Floating Lotus Magic Opera Company (met o.a. Terry Riley & Agnus MacLise), studeerde ze onder La Monte Young en Marian Zazeela (en was o.a. ‘toezichthouder’ van hun Dream House) en studeerde ze bij de Indische meesters Pandit Ramesh Narayan, Ustad Abdul Majid Khan en Ali Akbar Khan.

Bart De Paepe kennen we vooral van zijn soloreleases labels als Ultra Eczema of Des Astres d’Or, zijn werk bij Sylvester Anfang, de straffe releases op zijn Sloow Tapes-label (al sinds 2005!) en het mooie artwork dat hij ontwerpt.

Timo van Luijk is dan weer de drijvende kracht van het La Scie Dorée-label, bekend van (solo-)projecten als Af Ursin, In Camera, Elodie, samenwerkingen met o.a. Kris Vanderstraeten, Frederik Croene, Limpe Fuchs en van zijn onstopbare creatieve output. Als autodidactische multi-instrumentalist focus hij op intieme en hermetische atmosferen, suggestieve, mystieke melodieën en het verval van klanken.

TRIX Tryp Windham Antwerp

Klik voor kortingen hotelboeking

WPML Kraak Les Ateliers Claus AB Salon Vooruit Het Bos coStA Zuiderpershuis Stad Antwerpen deSTudio Vlaanderen