Promoting adventurous music and things

1/03/2019 – 18:00
Table Dance

RAPHAEL ROGIŃSKI + JOACHIM BADENHORST

Oorstof RAPHAEL ROGIŃSKI + JOACHIM BADENHORST

Tickets

VVK: 5 €
Kassa: 8 €
Tickets

Tijdschema

Deuren: 18:00
Concert: 21:30

Locatie

Table Dance
Routebeschrijving

Raphael Rogiński is terug met zijn veelzijdige gitaarexploraties in een mooie dubbelbil met de meer dan getalenteerde rietspeler Joachim Badenhorst. Het weekend wordt verder met luister ingezet tijdens de after party met dj nobody. Reserveren voor het concert kan via de ticketlink op deze pagina. Wie ook wil genieten van het overheerlijke eten dat Michelle Woods klaarmaakt in Table Dance (vanaf 18.00) kan best rechtstreeks reserveren via deze link !

RAPHAEL ROGIŃSKIRAPHAEL_ROGINSKI_C_WandaDetemmerman

De Poolse gitarist Raphael Rogiński genoot een klassieke en jazzopleiding en is tevens componist, improvisator, curator en ethnomusicoloog. Vanuit zijn Joodse achtergrond onderzoekt hij vergeten tradities en vertaalt ze naar het heden. Maar ook Amerikaanse blues en rock uit de jaren vijftig en zestig, folk uit de hele wereld, oude muziek en improvisatie zijn sterke ankerpunten in zijn werk. Dat merk je aan sparringpartners als Hamid Drake, Noël Akchoté, Michael Zerang of Waclav Simpel. Zijn veelzijdige gitaarexploraties maakten eerder al een sterke indruk tijdens het (From) Bach To The Future-event. Op 2 maart speelt Rogiński samen met vocaliste Genowefa Lenarcik een duoset tijdens het jaarlijkse Kraak Festival, maar eerst zakt hij op vrijdag 1 maart, opnieuw af richting Antwerpen voor een solo set in Table Dance.

JOACHIM BADENHORST

JoachimBadenhorst_GeertVandepoele© Geert Vandepoele

Rietblazer Joachim Badenhorst reist voortdurend de wereld rond. Dat kan met het Han Bennink Trio zijn, met het bonte gezelschap van Carate Urio Orchestra  met Watussi, Baloni en Rawfishboys of Tony Malaby’s Novela… de lijst van bands en samenwerkingen is schier eindeloos. Toch blijft hij ook solo vaak schitteren. Dan tast hij gedreven de muzikale grenzen af om ze vervolgens vlotjes te overschrijden. Op vrijdag 1 maart laat hij ons opnieuw meekijken in de diepte van zijn muzikale ziel. Mis deze unieke gelegenheid in de Antwerpse Table Dance niet… !

Vlaanderen Stad Antwerpen AB Salon coStA deSTudio Het Bos Zuiderpershuis Les Ateliers Claus Kraak Vooruit WPML Tryp Windham Antwerp

Klik voor kortingen hotelboeking