Promoting adventurous music and things

Oorstof events

30/11/2017
AB Salon
In toevoeging aan hun meerdaagse Sound in Motion-opnamesessie spelen Mette Rasmussen & Pak Yan Lau twee concerten, te starten met dit concert in AB Salon, een dubbel bill met de nieuwste generatie improvisatoren uit Chicago Steve Marquette, Macie Stewart, Charlie Kirchen die voor het eerst, als The Few, in Europa spelen.
3/12/2017
De Studio
Mette Rasmussen & Pak Yan Lau besluiten een Sound in Motion-opnamesessie met een tweede live concert in de Oorstof-reeks. Met het fantastische debuut als trio tijdens het Summer Bummer Festival nog vers in het geheugen nodigen Farida Amadou, Audrey Lauro en Hanne De Backer nu percussionist Tom Malmendier uit voor een gloednieuw kwartet.
10/12/2017
De Studio
Met Joe McPhee en Cel Overberghe delen twee levende legendes opnieuw het podium om de ziel en het hart van vrije muziek te vieren.
13/12/2017
Bozar
Fred Van Hove at 80 sluit een feestelijk jaar af in stijl met een uniek soloconcert op het gerenoveerde orgel van de majestueuze Henri Leboeufzaal in Bozar. Seppe Gebruers en Joachim Badenhorst openen met een zeldzaam duoconcert op orgel en rietblaasinstrumenten.
20/12/2017
Zuiderpershuis
After John Zorn’s The Stone in New York saxophone player Mars Williams (Psychedelic Furs, Boneshaker, Chicago Tentet ... ) brings An Ayler Xmas: The Music of Albert Ayler and Songs of Xmas to the OORSTOF-series with an all star line-up...
Stad Antwerpen deSTudio Zuiderpershuis coStA Het Bos Vooruit AB Salon Les Ateliers Claus Kraak WPML Tryp Windham Antwerp

Klik voor kortingen hotelboeking