Promoting adventurous music and things

Concerten

1/09 - 3/10/2021
Middelheim Museum

Derde bijdrage van Oorstof met Marjolein Vernimmen & Jenna Vergeynst voor de wandelexpo Outdoor Hiking with Sound & Other Fireworks doorheen de 3 aangrenzende parken van het Antwerpse Nachtegalenpark: park Den Brandt, Middelheim & Vogelenzang.

9/10/2021
De Singer

De Portugese kleppers Luís Lopes en Rodrigo Amado samen met de Amerikaanse broertjes Aaron en Stefan González brengen hun aanstekelijke muzikale kruisbestuiving van funk, rock, freejazz en hardbop voor het eerst op een Belgisch podium.

15/10/2021
De Studio

Het Zweedse trio van Karin Johansson (piano), Nina de Heney (bas) en Henrik Wartel (drum) debuteert op de Belgische planken en Nils Vermeulen (bas) en Elisabeth Klinck (viola) spelen voor het eerst als akoestisch duo op een podium.

 

6/11/2021
Trix

Krachtige dubbelbil van Kuzu met Dave Rempis, Tashi Dorji en Tyler Damon en het dynamische duo van Farida Amadou en John Dikeman tijdens deze eerste Oorstof show at Trix mét publiek sinds het uitbreken van de pandemie.

7/11/2021
Kaap / Ostend

Knetterende dubbelbil van Kuzu met Dave Rempis, Tashi Dorji en Tyler Damon en het dynamische duo van Farida Amadou en John Dikeman om deze eerste samenwerking tussen Oorstof en Kaap/Oostende kracht bij te zetten.

Vlaanderen Stad Antwerpen DEStudio Het Bos TRIX De Singer AB Salon Les Ateliers Claus coStA Kraak Vooruit Zuiderpershuis WPML Tryp Windham Antwerp

Klik voor kortingen hotelboeking