Promoting adventurous music and things

Concerten

6/11/2021
Trix

Krachtige dubbelbil van Kuzu met Dave Rempis, Tashi Dorji en Tyler Damon en het dynamische duo van Farida Amadou en John Dikeman tijdens deze eerste Oorstof show at Trix mét publiek sinds het uitbreken van de pandemie.

7/11/2021
Kaap / Ostend

Knetterende dubbelbil van Kuzu met Dave Rempis, Tashi Dorji en Tyler Damon en het dynamische duo van Farida Amadou en John Dikeman om deze eerste samenwerking tussen Oorstof en Kaap/Oostende kracht bij te zetten.

13/11/2021
Het Bos

Door de pandemie kon Emmeluth’s Amoeba de excellente tweede release Chimaera niet vieren met een uitgebreide tournee. Maar nu is het eindlijk zover. Christian Balvig (piano), Ole Mofjell (drum) en Karl Bjorå (gitaar) vervoegen Signe Emmeluth (altsax) op het podium van het Bos en laten freejazz, geïmproviseerde muziek en hedendaagse kamermuziek lustig met elkaar in de clinch gaan om tot een uitdagend nieuw geheel te komen als Emmeluth’s Amoeba.

14/11/2021
POM Eindhoven

Door de pandemie kon Emmeluth’s Amoeba de excellente tweede release Chimaera niet vieren met een uitgebreide tournee. Maar nu is het eindlijk zover. Christian Balvig (piano), Ole Mofjell (drum) en Karl Bjorå (gitaar) vervoegen Signe Emmeluth (altsax) op het podium van POM en laten freejazz, geïmproviseerde muziek en hedendaagse kamermuziek lustig met elkaar in de clinch gaan om tot een uitdagend nieuw geheel te komen als Emmeluth’s Amoeba.

18/11/2021
POM Eindhoven

Na de erg goed onthaalde releases Purple Dark Opal (Aerophonic, 2020) en The Glass Delusion (Astral Spirits, 2021) komt Kuzu met All Your Ghosts In One Corner, een gloednieuwe release voor Aerophonic en meteen ook de perfecte aanleiding voor Dave Rempis, Tashi Dorji en Tyler Damon om een Europese tournee vlot te trekken en voor het eerst halt te houden in Paviljoen Ongehoorde Muziek in Eindhoven.

De Singer TRIX Tryp Windham Antwerp

Klik voor kortingen hotelboeking

WPML Kraak Les Ateliers Claus AB Salon Vooruit Het Bos coStA Zuiderpershuis Stad Antwerpen DEStudio Vlaanderen