Adventurous music and things

6/10/2018 – 17.30
Table Dance

DINNER BY PEIMAN KHOSRAVI & MICHELLE WOODS AT TABLE DANCE + CONCERT AISHA ORAZBAYEVA AT MUSEUM VLEESHUIS

Oorstof
COMBI TICKET KHOSRAVI & WOODS DINNER + ORAZBAYEVA & ETCHELLS CONCERT

Tijdschema

Deuren: 17.30
Concert: 20.30 Vleeshuis

Locatie

Table Dance
Routebeschrijving

Voor het laatste concert van de (From) bach to the future-concertreeks bieden Table Dance en Sound in Motion u een all in package deal met een exclusief diner van Khosravi en Woods in  Table Dance en een concert van Orazbayeva & Etchells jn Museum Vleeshuis.

Naast componist van electro-akoestische muziek en ontwikkelaar van software is de in Londen residerende Dr. Peiman Khosravi ook chef met een specialisatie in of een obsessie voor fermentatie. Samen met chef Michelle Woods van Table Dance zal Khosravi een driegangendiner prepareren voor een maximum 30 personen. Dr. Khosravi is ook de wederhelft can violiste Aisha Orazbayeva. Na het Table Dance diner zal Aisha concerteren in het Museum Vleeshuis op loopafstand van het restaurant.

Sound in Motion en  Tabel Dance bieden u nu de mogelijkheid om zowel van dit exclusieve diner in Table Dance (17.30) als van het bijzondere concert in Museum Vleeshuis (20.30) te genieten voor 1 all in-prijs. Mis deze unieke gelegenheid niet.

Voor 46 € krijgt u:
* Een driegangendiner (excl. wijn of bier) door Khosravi & Woods in Table Dance – 17h30
* Een concert van Aisha Orazbayeva en Tim Etchells in Museum Vleeshuis – 20h30

U kan zich hier inschrijven of u kan klikken op de bovenstaande ticketlink. De reservatie is pas geldig als de tickets van 46 € per persoon betaald zijn !!
Mensen die al een ticket hebben gekocht voor het concert van Aisha Orazbayeva en ook willen genieten van het diner kunnen ons hier mailen !

Table Dance – Sint-Paulusplaats 25, 2000 Antwerpen
Museum Vleeshuis – Vleeshouwersstraat 38, 2000 Antwerpen

Vlaanderen Stad Antwerpen DEStudio Het Bos TRIX AB Salon Les Ateliers Claus Rataplan Tryp Windham Antwerp

Click for discount hotel rates

Vooruit Kraak De Singer WPML