Adventurous music and things

14/11/2021 –
POM Eindhoven

Emmeluth’s Amoeba

Oorstof
Emmeluth's Amoeba

Tickets

VVK: 8.20 €
Kassa: 7 €
Kassa -26: 4 €
Tickets

Tijdschema

Deuren:
Concert: 20:30

Locatie

POM Eindhoven
Routebeschrijving

Voor concerten in POM noteer het volgende:
De Covid-19 regels betekenen dat POM maximaal 20 bezoekers mogen toelaten en dat we adviseren om te reserveren of een ticket te kopen.
Reserveren kan via: info@pomeindhoven.nl
Tickets kan verkrijgen via deze link: https://www.eventbrite.nl/e/emmeluths-amoeba-balvig-mofjell-bjora-emmeluth-tickets-193117027227
De entreeprijs aan de deur is € 7 / 4 (student)

EMMELUTH’S AMOEBA:
SIGNE EMMELUTH – CHRISTIAN BALVIG – OLE MOFJELL – KARL BJORÅ

Sinds haar eerste, en meteen ook overweldigende, passage op een Belgische podium tijdens het Summer Bummer Festival in 2019 – niet toevallig met Emmeluth’s Amoeba – hebben we de Deense altsaxspeelster Signe Krunderup Emmeluth zien concerteren in de Oorstofreeks met Mudskipper – Terrie Hessels, Paal Nilssen-Love en Hanne De Backer – in Het Bos (2020), tijdens het Summer Bummer Festival in 2021 met De Backer en Jonas Cambien, en met een kwartet waar ook Raf Vertessen, Hessels en De Backer van deel uit maakten tijdens datzelfde festival.

Door de pandemie kon Emmeluth’s Amoeba de excellente tweede release Chimaera niet vieren met een uitgebreide tournee. Maar nu is het eindlijk zover. De Deense pianist Christian Balvig (Efterklang) en de Noren Ole Mofjell (drums) en Karl Bjorå (gitaar) vervoegen Emmeluth op het podium van POM en laten freejazz, geïmproviseerde muziek en hedendaagse kamermuziek lustig met elkaar in de clinch gaan om tot een uitdagend nieuw geheel te komen als Emmeluth’s Amoeba.

Vlaanderen Stad Antwerpen DEStudio Het Bos TRIX AB Salon Les Ateliers Claus Rataplan Tryp Windham Antwerp

Click for discount hotel rates

Vooruit Kraak De Singer WPML