Adventurous music and things

6/10/2018 – 19:30
Museum Vleeshuis

(From) Bach to the Future | AISHA ORAZBAYEVA & TIM ETCHELLS

Oorstof
(From) Bach to the Future | AISHA ORAZBAYEVA & TIM ETCHELLS

Tijdschema

Deuren: 19:30
Concert: 20:00

Locatie

Museum Vleeshuis
Routebeschrijving

AISHA ORAZBAYEVA PLAYS BACH, TELEMANN & PARMEGIANI + DUO MET TIM ETCHELLS

AishaOrazbayeva_TimEtchells_credit_HugoGlendinning1© Hugo Glendinning

Aisha Orazbayeva is een violiste uit Kazachstan die in Londen resideert en internationaal school maakt. Ze schippert ogenschijnlijk moeiteloos tussen gecomponeerd werk en avontuurlijke klanken. Voor (From) Bach To The Future vertolkt ze werk van Bach en Telemann, interpreteert ze het invloedrijk elektronisch werk Violostries van Bernard Parmegiani en geeft ze het begrip spoken word – samen met de Engelse schrijver en performer Tim Etchells – een nieuwe betekenis.

(FROM) BACH TO THE FUTURE

(From) Bach To The Future is een avontuurlijke concertreeks die op een ongedwongen manier laat zien en horen hoe barok in verschillende gedaantes verder leeft in de hedendaagse muziek. Niet alleen in de voor de hand liggende context van de klassieke muziek, maar verrassend genoeg ook in de wereld van de vrije improvisatie, hedendaagse compositie, wereldmuziek en de avant-garde.

Met het Antwerpse Museum Vleeshuis – dat 600 jaar muziekgeschiedenis omvat – als ideale locatie, en de gerenommeerde artiesten Aisha Orazbayeva, Tim Etchells, Mary Jane Leach, Raphael Rogiński, Maya Homburger, Barry Guy, Charlemagne Palestine, Frederik Leroux, Heleen Van Haegenborgh, Eline Duerinck, Jan Daelman, Marjolein Vernimmen en Yves De Mey, staat (From) Bach To The Future voor een muzikale ontdekkingstocht die ons van Bach, Telemann, Biber en Purcell via Coltrane, Parmegiani, Leach en Palestine op een spontane manier richting toekomst brengt.

(From) Bach To The Future maakt deel uit van:

Barok_logo_A_en_Tekst

Vlaanderen Stad Antwerpen DEStudio Het Bos TRIX AB Salon Les Ateliers Claus Rataplan Tryp Windham Antwerp

Click for discount hotel rates

Vooruit Kraak De Singer WPML