Adventurous music and things

28/05/2019 – 20:00
Onder Stroom

KEN VANDERMARK & TERRIE EX + DJ’S FASTER PUSSYKAT & MISS TIGRA

Oorstof
KEN VANDERMARK & TERRIE EX + DJ'S FASTER PUSSYKAT & MISS TIGRA

Tijdschema

Deuren: 20:00
Concert: 20:30

Locatie

Onder Stroom
Routebeschrijving

Het ultra dynamisch sax/gitaar-duo van Ken Vandermark en Terrie Ex de baan op om hun gloednieuwe release Scaffolding voor Terp Records te promoten. Een eerste samenwerking tussen Oorstof en het Antwerpse Onder Stroom, een nieuwe hub voor creativiteit aan de waterkant.

Vandermark_Ex_Scaffolding

Rietblazer Ken Vandermark en gitarist Terrie Hessels – van legendarische punkband The Ex- ontmoeten elkaar regelmatig in samenwerkingen als The Ex & Brass Unbound en Lean Left. Toch duurt het nog tot september 2014 vooraleer ze hun gedeelde passie voor krachtige en intense improvisatie als duo naar het podium brengen. Drie jaar na hun stomende en overrompelende lap om de oren in DE Studio in 2016 zijn ze terug voor een nieuwe ronde ultra dynamische tunes ter promotie van Scaffolding, hun gloednieuwe release als duo voor Terp Records. Dit concert zal doorgaan bij Onder Stroom, een gloednieuwe creatieve hub gelegen aan de oevers van de Schelde, Tavernierskaai, 11. Dj’s Faster PussyKat en Miss Tigra loodsen u verder rimpelloos de nacht in.

LOGOONDERSTROOM

Onder Stroom is een krachtcentrale voor creatieve zielen. Een katalysator voor de buurt. Een ontmoetingsplaats voor kunstenaars, denkers, doeners en dromers

 

Vlaanderen Stad Antwerpen DEStudio Het Bos TRIX AB Salon Les Ateliers Claus Rataplan Tryp Windham Antwerp

Click for discount hotel rates

Vooruit Kraak De Singer WPML