Adventurous music and things

10/09/2021 – 20:00
Het Bos

VISITATIONS III – 2021

Visitations
VISITATIONS III - 2021 > DAG 2

Tijdschema

Deuren: 20:00
Concert: 21:00

Locatie

Het Bos
Routebeschrijving

Onder de noemer Visitations stelt Sound in Motion de kruisbestuivingen, gelijkenissen en/of verschillen tussen muzikanten uit verschillende windstreken centraal tijdens een korte residentie. 

Voor de derde editie van Visitations in 2021 in samenwerking met Het Bos – en de eerste dit jaar met een live publiek – aanvaardden “A TRIO”, The Groovecats Deluxe, Mazen Kerbaj (LB, trompet), Elko Blijweert (BE, gitaar), Sharif Sehnaoui (LB, gitaar), Jeroen Stevens (BE, drum), Raed Yassin (LB, bas), Simon Beeckaert (BE, bas) en Milan Warmoeskerken (BE, gitaar) de uitdaging om zich onder te dompelen in een muzikaal avontuur gedurende een driedaagse residentie in Het Bos

VISITATIONS DAG 1 – 9/9/2021
Op de eerste dag van de Visitations residentie spelen Mazen Kerbaj, Elko Blijweert, Sharif Sehnaoui, Jeroen Stevens, Simon Beeckaert en Milan Warmoeskerken in verschillende onuitgegeven combinaties.

VISITATIONS DAY 2 – 10/9/2021
Op de tweede dag van Visitations voegt Raed Yassin zich bij het gezelschap en zullen de artiesten met hun eigen bands “A” Trio (Kerbaj, Sehnaoui, Yassin) en The Groovecats Deluxe (Blijweert, Stevens, Beeckaert, Warmoeskerken) concerteren.

VISITATIONS DAY 3 – 11/9/2021
Op de derde en laatste dag van Visitations treden Mazen Kerbaj, Elko Blijweert, Sharif Sehnaoui, Jeroen Stevens, Raed Yassin, Simon Beeckaert en Milan Warmoeskerken aan als ensemble.

Sharif Sehnaoui, Raed Yassin, Mazen Kerbaj

ELKO BLIJWEERT – SIMON BEECKAERT – JEROEN STEVENS – MILAN WARMOESKERKEN

 

Met De Steun van:

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Vlaanderen Stad Antwerpen DEStudio Het Bos TRIX AB Salon Les Ateliers Claus Rataplan Tryp Windham Antwerp

Click for discount hotel rates

Vooruit Kraak De Singer WPML