Adventurous music and things

12/03 - 20/03/2021 – 12:00
Online Event/Concert

VISITATIONS I – 2021

Visitations
VISITATIONS I - 2021

Tickets

Gratis toegang

Tijdschema

Deuren: 12:00
Concert: 12:00

Locatie

Online Event/Concert

Onder de noemer Visitations stelt Sound in Motion – in samenwerking met Trix en De Studio – de kruisbestuivingen, gelijkenissen en/of verschillen tussen muzikanten uit verschillende windstreken centraal tijdens een korte residentie. Door de aanhoudende pandemie worden tijdens de eerste twee Visitations events van 2021 artiesten die in België resideren uitgenodigd en gesteund.

Voor deze eerste editie van Visitations in 2021 aanvaardden Audrey Lauro (FR, altsax), Hanne De Backer (BE, baritonsax), Sylvain Debaisieux (BE, tenorsax), Johannes Eimermacher (DE, altsax), Frans Van Isacker (BE, altsax, 1 dag), João Lobo (PT, drum) en Soet Kempeneer (BE, bas, elektronica) de uitdaging om zich onder te dompelen in een muzikaal avontuur gedurende een driedaagse residentie in Trix.

Lauro, De Backer, Debaisieux, Van Isacker en Lobo delen een gemeenschappelijke achtergrond in Eimermacher’s project La Nuée. Voor deze gelegenheid nodigen ze de jonge bassist en elektronicamanipulator Kempeneer uit, om bestaande ideëen en improvisaties verder te ontwikkelen. Guy Peters (Enola, JazzLab) peilt tijdens een kort interview naar de passie en de drang naar vernieuwing van deze gedreven groep muzikanten. 

Met een gratis Visitations toegangscode – ga naar de ticketlink van deze pagina en voeg +1 toe – kan u online genieten van de reeks concerten en een interview live gecapteerd tijdens deze residentie in Trix. Dit Visitations event zal online beschikbaar zijn op het vimeoplatfrom van De Studio van zaterdag 13 maart tot en met zaterdag 20 maart 2021. U kan de concerten en het interview zo vaak en zoveel als u zelf verkiest.

Dit event is gratis maar uw steun is meer dan welkom. U kan een vrije bijdrage toevoegen in het doneervak tijdens de ticket check out.

Met de steun van:

            

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Vlaanderen Stad Antwerpen DEStudio Het Bos TRIX AB Salon Les Ateliers Claus Rataplan Tryp Windham Antwerp

Click for discount hotel rates

Vooruit Kraak De Singer WPML