Adventurous music and things

23/11/2018 – 19:00
Table Dance

APRICOT MY LADY + BART DE PAEPE

Oorstof
APRICOT MY LADY + BART DE PAEPE

Tijdschema

Deuren: 19:00
Concert: 21:00

Locatie

Table Dance
Routebeschrijving

APRICOT MY LADY > BOHMAN BROTHERS  – LUKAS SIMONIS – ANNE LA BERGE

apricot_hoes

Sinds 2003 delen Adam en Jonathan Bohman, Lukas Simonis en Anne LA Berge hun gezamenlijke interesse voor avontuurlijke muziek. Het magische klankenuniversum dat ze samen ontwikkelen brengen ze naar het publiek onder de naam My Apricot Lady. De muziek die we terugvinden op de release Newly Refurbished And Tussock Moth voor esc.rec uit 2009 is slechts een hint van wat dit universele kwartet live kan produceren.

The Bohman Brothers werken samen als duo sinds 1996 – Adam Bohman is ook actief in Morphogenesis en The London Improvisers Orchestra. Hun geluidskunst oscilleert van het absurde en (sonische) groteske naar extreem gedetailleerde exploraties van buitenmuzikale klanken. Lukas Simonis speelt al jaren zijn versie van rock, noise en geïmproviseerde muziek met bands en artiesten als Pierre Bastien, Goh Lee Kwang, Coolhaven, Dull Schicksal en Faces en Anne La Berge is een invloedrijke fluitspeelster en componiste die al heel haar carrière werkt met interactieve computersystemen, microtonaliteit, improvisatie en als vooraanstaande vertolkster van hedendaagse kamermuziek.

BART DE PAEPE (Sloow Tapes, Ilta Hämärä … )

iltahamara_tabledance© Mark Rietveld

Door onvoorziene omstandigheden zal Timo Van Luijk niet kunnen aantreden voor het geplande concert van Ilta Hämärä in Table Dance. Verwoed verzamelaar van all things psychedelic (muziek, tekeningen, teksten), baas van het vermaarde Sloow Tapes label en de andere helft van Ilta Hämärä Bart ‘Sloow’ De Paepe zal ter vervanging een soloconcert spelen. De Paepe’s solo release Pagus Wasiae is tenslotte een van de beste releases van 2018 en net toen u hoorde dat er ook nog de fantastische en super gelimiteerde lp Verdronken Land op Des Astres D’or was – zijn recentste solorelease met fantastisch fotowerk van Mark Rietveld – is die release helaas al uitverkocht. Allemaal goede redenen dus om het soloconcert van Bart De Paepe op 23 maart in Table Dance niet te missen.

Vlaanderen Stad Antwerpen DEStudio Het Bos TRIX AB Salon Les Ateliers Claus Rataplan Tryp Windham Antwerp

Click for discount hotel rates

Vooruit Kraak De Singer WPML