Promoting adventurous music and things

Over ons

Sound in Motion

Sound in Motion vzw is een autonoom productieplatform dat sinds 2010 actief werkt aan het stimuleren van een meer divers muzikaal aanbod door middel van unieke concerten, thematische concertreeksen en events. Met experiment en genre-overschrijdende improvisatie als overkoepelende invalshoek, wordt er tegemoet gekomen aan ontwikkelingsnoden en verdoken potentieel waar vanuit de bestaande circuits (cultuurcentra, muziek- en jazzclubs, kunstencentra … ) onvoldoende of niet wordt geanticipeerd.

Oorstof

OORSTOF is een productionele concertreeks waarin improvisatie, experiment, vernieuwing en genreoverschrijding centraal staan. Nieuwe intitatieven van jonge lokale muzikanten worden prominent naast (inter)nationale spelers – van improvisatiepioniers tot vernieuwers – geplaatst. De ontwikkelde producties worden gepresenteerd in een uniek drempelverlagend kader. De OORSTOF-serie zorgt hierdoor voor continuïteit en haalt het muzikale experiment verder uit de academische en elitaire beslotenheid.

Dropa Disc

Dropa Disc is een gloednieuw label en verlengstuk van Sound in Motion en de Oorstof-concertreeks. Dropa Disc brengt releases uit van uitzonderlijke concerten opgenomen tijdens initiatieven ontwikkeld door Sound in Motion en Oorstof. Dropa Disc releases zijn verkrijgbaar via dropadisc.com en via de Dropa Disc Bandcamp Page.

Vlaanderen Stad Antwerpen DEStudio Het Bos TRIX De Singer AB Salon Les Ateliers Claus coStA Kraak Vooruit Zuiderpershuis WPML Tryp Windham Antwerp

Klik voor kortingen hotelboeking