Adventurous music and things

3/04/2020 – 19:30
De Singer

HUMANIZATION 4TET > GEANNULEERD VANWEGE DE CORONA-COVID19 TOESTAND !

Oorstof
HUMANIZATION 4TET > GEANNULEERD VANWEGE DE CORONA-COVID19 TOESTAND !

Tijdschema

Deuren: 19:30
Concert: 20:30

Locatie

De Singer
Routebeschrijving

Door de wereldwijde toestand rond het Corona-Covid19 virus is het concert en de volledige tournee van het Humanization 4tet geannuleerd. Hoewel er geen zekerheden zijn op dit moment, doen we uiteraard ons uiterste best om nieuwe data te zoeken voor de geannuleerde concerten. Mensen die al een ticket kochten worden gecontacteerd.

Wij houden u op de hoogte via onze websites soundinmotion.be en desinger.be, fb-paginas en nieuwsbrieven …

Voorlopig zijn alle concerten tot en met 18 april geannuleerd !

Oorstof & De Singer presenteren:
HUMANIZATION 4TET > RODRIGO AMADO – LUIS LOPES – AARON GONZALEZ – STEFAN GONZALEZ

LLHQ_20110809_136maior-e1414718771168

Het Humanization 4tet brengt funk, rock, freejazz en hardbop op een spontane manier bij elkaar en doet dat op een erg overtuigende manier. Dat lieten de Portugese kleppers Luís Lopes (el. gitaar) en Rodrigo Amado (tenorsax) samen met de Amerikaanse broertjes Aaron (bas) en Stefan González (drum) eerder al horen op de stomende debuutrelease Humanization 4tet voor Clean Feed (2008) en de knallende opvolgers Electricity (2010) en Live in Madison (2013) voor Ayler Records. Met de gloednieuwe release Believe Believe onder de arm – opgenomen in New Orleans tijdens hun Amerikaanse tournee in 2018 – brengen ze hun aanstekelijke muzikale kruisbestuivingen nu voor het eerst op een Belgisch podium.

… een woeste energie die zich kan meten met die van The Thing en het diep ronkende en vuil scheurend saxwerk van Amado …’ Guy Peters over Live in Madison – Enola

Rietblazer Rodrigo Amado is geen onbekende voor De Singer en Oorstof. Amado debuteerde immers op de Belgische planken in De Singer met het Motion Trio (2015) en speelde er een memorabel concert met This is our Language 4tet feat. Joe McPhee, Kent Kessler en Chris Corsano (2017). Zijn passage met The Attic op het Summer Bummer Festival in 2018 werd vereeuwigd op de gelijknamige cd voor No Business (2019).

Naast het Humanization 4tet pofileert gitarist Luís Lopes zich internationaal in het Lisbon Berlin Trio met Christian Lillinger en Robert Landfermann; met Guillotine, een trio met Valentin Ceccaldi en Andreas Wildhagen; of in duo met artiesten als Jean-Luc Guionnet, Fred Lonberg-holm, Noel Akchoté en Julien Desprez.

De gebroeders Aaron en Stefan González – zonen van avant-garde trompettist Dennis González – weigeren zich muzikaal in een hokje te laten drummen. Artiesten als Mike Watt, Ariel Pink, Aram Shelton, Curtis Clark, Tom Carter, Famoudou Don Moye, Louis Moholo-Moholo kruisen regelmatig hun pad en met vader González halen ze graag uit als Yells at Eels. Stefan liet De Singer eerder al ontploffen met The Young Mothers een supergroep rond bassist Ingebrigt Haker Flaten.

 

 

Vlaanderen Stad Antwerpen DEStudio Het Bos TRIX AB Salon Les Ateliers Claus Rataplan Tryp Windham Antwerp

Click for discount hotel rates

Vooruit Kraak De Singer WPML