Adventurous music and things

18/11/2021 –
POM Eindhoven

KUZU: Dave Rempis – Tashi Dorji – Tyler Damon – UITVERKOCHT !

Oorstof
KUZU: Dave Rempis - Tashi Dorji - Tyler Damon - UITVERKOCHT !

Tickets

VVK: 8.20 €
Kassa: 7 €
Kassa -26: 4 €
Tickets

Tijdschema

Deuren:
Concert: 20:30

Locatie

POM Eindhoven
Routebeschrijving

Voor concerten in POM noteer het volgende:
De Covid-19 regels betekenen dat POM maximaal 20 bezoekers mogen toelaten en dat we adviseren om te reserveren of een ticket te kopen.
Reserveren kan via: info@pomeindhoven.nl
Tickets kan verkrijgen via deze link: https://www.eventbrite.nl/e/kuzu-dave-rempis-tashi-dorji-tyler-damon-tickets-193125412307
De entreeprijs aan de deur is € 7 / 4 (student)

KUZU: Dave Rempis – Tashi Dorji – Tyler Damon

Na de erg goed onthaalde releases Purple Dark Opal (Aerophonic, 2020) en The Glass Delusion (Astral Spirits, 2021) komt Kuzu nu begin oktober met All Your Ghosts In One Corner, een gloednieuwe release voor Aerophonic en meteen ook de perfecte aanleiding voor Dave Rempis, Tashi Dorji en Tyler Damon om een Europese tournee vlot te trekken.

Rietblazer Dave Rempis is een van de sterkhouders uit de avontuurlijke muziekscene van Chicago en is geen onbekende voor Oorstof. Zo vinden we opnames uit de Oorstofreeks terug op releases als Phalanx van The Rempis Percussion Quartet (Aerophonic), Low Level Stink van Ballister ( Dropa Disc), Dead Leaves Drop van From Wolves To Whales (Dropa Disc) en Tripel/Dubbel van Banch/Rempis/Flatern/Østvang (Aerophonic Digital). De Bhutaanse, in de Verenigde Staten residerende, gitarist Tashi Dorji is zonder twijfel een van de meest originele improvisatoren van het moment. Zijn eerste passage tijdens de Oorstof-concertreeks in 2015 – tevens zijn eerste concert in Europa – en de aansluitende tournee als gast en support van Godspeed You! Black Emperor was een grandioze triomftocht. Dorji is vaak terug te vinden in het gezelschap van drummer Tyler Damon, een percussieve wervelwind die zich zowel thuisvoel in de bezwerende alternatieve rock van Circuit Des Yeux als in de vrije improvisatie.

i.s.m. Paviljoen Ongehoorde Muziek Eindhoven

Vlaanderen Stad Antwerpen DEStudio Het Bos TRIX AB Salon Les Ateliers Claus Rataplan Tryp Windham Antwerp

Click for discount hotel rates

Vooruit Kraak De Singer WPML