Adventurous music and things

24/08/2019 – 23:00
De Studio

SUMMER BUMMER 2019 – LATE NIGHT

Oorstof
SUMMER BUMMER 2019 - LATE NIGHT

Tijdschema

Deuren: 23:00
Concert: 23:30

Locatie

De Studio
Routebeschrijving

Een late night-live sessie en -party om de vierde editie van het Summer Bummer Festival met een hoogtepunt af te sluiten en om 30 jaar Radio Centraal’s Freakscene te vieren met het unieke trio van Angel Bat Dawid (klarinet), Hanne De Backer (baritonsax) en Signe Emmeluth (altsax) ) – dat respectvol de Zweedse zusjes Byrne vervangt die door onvoorziene omstandigheden niet kunnen concerteren als Ectoplasm Girls, een onuitgegeven trio van Yves De Mey, Gino Coomans en Louis Evrard dat elektronica, snaren en percussie op een verrassende manier laat samensmelten en dj’s Freak, Daniël De Wereldvermaarde Botanicus en een bekende dj – van wie we zijn/haar naam niet mogen onthullen vanwege contractuele verplichtingen bij een groot festival maar voor deze gelegenheid mag je hem/haar Fiesta-girl noemen – om u al dansend de nacht in te sturen.

Als u in het bezit bent van een Summer Bummer-combiticket of van een Summer Bummer-dagticket voor 24 augustus hoeft u geen extra ticket te kopen voor het late night-event.
Voor niet-festivaltickethouders is de vvk-prijs 7 EUR, aan de kassa betaal je 10 EUR

Scroll verder op deze pagina voor info over het Summer Bummer Late Night event. Meer info over het Summer Bummer Festival, klik hier !

23.30 – ECTOPLASM GIRLS WORDT VERVANGEN DOOR HET TRIO VAN ANGEL BAT DAWID, HANNE DE BACKER & SIGNE EMMELUTH

ectoplasmgirls_2

Door onvoorziene omstandigheden zijn de Ectoplasm Girls genoodzaakt om hun geplande concert tijdens het Summer Bummer Festival af te zeggen. Zij zullen respectvol worden vervangen door het stellaire rietblazerstrio van Angel Bat Dawid (klarinet), Hanne De Backer (baritonsax) en Signe Emmeluth (alto sax) die voor het eerst elkaar muzikaal op een podium ontmoeten.

00.30 – YVES DE MEY – GINO COOMANS – LOUIS EVRARD

Louis_Yves_Gino_WebPic Evrard © Cedric Craps – Pic De Mey © Joeri Thiry – Pic Coomans © Ronny Wertelaers

Muzikale duizendpoot Yves De Mey liet zijn elektronica alle richtingen opstuiteren tijdens het Summer Bumer Festival 2017. Op beklijvende releases als Bleak Comfort (Latency, 2018), Sueda (Line, 2019) en Exit Strategies Part 1 (Entr’acte, 2019) blijft hij de electronische muziekgrenzen steeds verder verleggen. Om de sonische mogelijkheden nog verder uit te breiden, hijst De Mey cellist Gino Coomans (Sheldon Siegel) en drummer/percussionist Louis Evrard (Ottla, Tandaapushi) aan boord voor een unieke live performance tijdens Summer Bummer 2019.

Vlaanderen Stad Antwerpen DEStudio Het Bos TRIX AB Salon Les Ateliers Claus Rataplan Tryp Windham Antwerp

Click for discount hotel rates

Vooruit Kraak De Singer WPML