Adventurous music and things

4/11/2022 – 19:30
De Studio

VISITATIONS III – 2022

Visitations
VISITATIONS III - 2022 DAG 3

Tijdschema

Deuren: 19:30
Concert: 20:30

Locatie

De Studio
Routebeschrijving

Onder de noemer Visitations stelt Sound in Motion de kruisbestuivingen, gelijkenissen en/of verschillen tussen muzikanten uit verschillende windstreken centraal tijdens een korte residentie.

Voor de derde editie van Visitations in 2022 – in samenwerking met De Studio – aanvaardden – Dave Rempis (US, saxen, klarinet), Michael Zerang (US, drum, percussie), Elisabeth Harnik (AT, piano), Els Vandeweyer (BE, vibrafoon), Jonas Cambien (BE, piano, sopraansax, keyboards), Ikue Mori (US/JP, enkel op 4/11,  elektronica), Peter Orins (FR, enkel op 4/11, drum, percussie), Christian Pruvost (FR, enkel op 4/11, trompet), Natsuki Tamura (JP, enkel op 4/11, trompet) de uitdaging om zich onder te dompelen in een muzikaal avontuur gedurende een korte residentie in De Studio.

VISITATIONS III – DAG 1 – 2/11/2022
Dave Rempis, Michael Zerang, Elisabeth Harnik, Els Vandeweyer en Jonas Cambien vullen de avond met verschillende onuitgegeven combinaties.

VISITATIONS III – DAG 2 – 3/11/2022
Dave Rempis, Michael Zerang en Elisabeth Harnik stellen het trio voor waarmee ze doorheen Europa touren en nemen verder deel aan verschillende combinaties, geïnitieerd door Els Vandeweyer en Jonas Cambien.

VISITATIONS III – DAG 3 – 4/11/2022
Op de laatste dag van Visitations III zullen Dave Rempis, Michael Zerang, Elisabeth Harnik, Els Vandeweyer en Jonas Cambien aantreden als kwartet. Die dag zijn Ikue Mori, Peter Orins, Christian Pruvost en Natsuki Tamura de extra gasten. Zij zullen ook concerteren als kwartet. Om Visitations III met een knal af te sluiten spelen Rempis, Zerang, Harnik, Vandeweyer, Cambien, Mori, Orins, Pruvost en Tamura als big band. 

Met de steun van:

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Vlaanderen Stad Antwerpen DEStudio Het Bos TRIX AB Salon Les Ateliers Claus Rataplan Tryp Windham Antwerp

Click for discount hotel rates

Vooruit Kraak De Singer WPML