Adventurous music and things

28/05/2022 – 19:30
Trix

NATE WOOLEY COLUMBIA ICEFIELD WITH SUSAN ALCORN – AVA MENDOZA – RYAN SAWYER

Oorstof
NATE WOOLEY COLUMBIA ICEFIELD WITH SUSAN ALCORN - AVA MENDOZA - RYAN SAWYER

Tickets

VVK: 14.5 €
VVK -26: 12.5 €
Kassa: 15 €
Tickets

Tijdschema

Deuren: 19:30
Concert: 20:30

Locatie

Trix
Routebeschrijving

Om zijn diepmenselijke composities voor Columbia Icefield live te brengen verzamelt de New Yorkse trompetspeler en componist Nate Wooley met Susan Alcorn (pedal steel), Ava Mendoza (gitaar) en Ryan Sawyer (drum) enkele sterspelers uit de avontuurlijke muziekscene rond zich.

NATE WOOLEY COLUMBIA ICEFIELD WITH SUSAN ALCORN – AVA MENDOZA – RYAN SAWYER

Columbia Icefield (Northern Spy Records, 2019) is een schitterende en erg emotionele streep muziek geïnspireerd door de schoonheid, de confronterende ruwheid, de erg menselijke tastbaarheid maar tegelijk ook de ongrijpbaarheid van de gigantische Columbia-ijsvlakte in de Rocky Mountains waarmee Wooley werd geconfronteerd toen hij opgroeide in Clatskanie, Oregon in het Pacifische Noordwesten van Amerika.

Wooley schitterde eerder al in de Oorstofreeks met bands als Fire! Orchestra, Shelter en From Wolves To Whales – zie de lp Dead Leaves Drop uit 2019 voor het Dropa Disc label, en presenteert nu live op het Trixpodium de gloednieuwe en tweede Columbia Icefield release Ancient Songs of Burlap Heroes – ze hebben exemplaren mee op tour – die officieel pas in juni uitkomt voor Pyroclastic Records.

Vlaanderen Stad Antwerpen DEStudio Het Bos TRIX AB Salon Les Ateliers Claus Rataplan Tryp Windham Antwerp

Click for discount hotel rates

Vooruit Kraak De Singer WPML