Adventurous music and things

30/09/2017 – 20:00
Het Bos

DIRAR KALASH + DISPOSICIÓN ASOLEADA + DANIEL DUCHAMP + MIAUX AU MIX

Oorstof
DIRAR KALASH + DISPOSICIÓN ASOLEADA + DANIEL DUCHAMP + MIAUX AU MIX

Tijdschema

Deuren: 20:00
Concert: 20:30

Locatie

Het Bos
Routebeschrijving

Oorstof en Kraak presenteren 3 avontuurlijke en eigenzinnige soloconcerten van de Palestijnse multi-instrumentalist Dirar Kalash, de in Brussel residerende Ecuadoriaanse banjo and tape misbruiker Disposición Asoleada en de Belgische modulaire synth manipulator Daniel DuchamP. Voor, tussen en na de concerten legt Miaux Au Mix de oorgolven in de juiste plooi.

DIRAR KALASH – 22:30

Dirar_Kalash_Perifeer© Perifeer

Multi-instrumentalist, multimediakunstenaar, performer en improvisator Dirar Kalash exploreert open concepten, collectieve improvisatie, open source software en transmediale benaderingen. Los doorheen genres, conventies en instrumenten spreidt hij een indrukwekkende muzikale kennis tentoon waarin hij als een steeds transformerende kameleon verdwijnt. Naast de -tig genres die hij verkende, werkte hij ook met -tig namen als o.m. John Tilbury, John Lely en Arvind Gaga. Voor deze show zal de man de oud exploreren als ware het een avant-garde instrument pur sang is.

Disposición Asoleada – 21:30

disposicion-asoleada_Laurent_Orseau© Laurent Orseau

Diep in de Brussels underground maakt Disposición Asoleada sinds 2003 het mooie weer met lo-fi halfgeimproviseerde geluidscollages en banjoraga’s die een universum oproepen waarin Andische spoken, tropische vogels en vreemdsoortige visioenen de dienst uitmaken. Debuteerde in 2017 op het immer geweldige Lexi Disques.

DANIEL DUCHAMP – 20:30

Daniel_DuchamP© Daniel Van Acker

Fotograaf, contrabassist en modulaire synthadept Daniël DuchamP freewheelt sinds lang doorheen de Belgische underground. Met elektronica en bas improviseert hij dense lappen geluid die het midden houden tussen spectrale muziek en brute noise. Werkte onlangs samen met illustere namen Timo Van Luijk en Kris Vanderstraeten.

Vlaanderen Stad Antwerpen DEStudio Het Bos TRIX AB Salon Les Ateliers Claus Rataplan Tryp Windham Antwerp

Click for discount hotel rates

Vooruit Kraak De Singer WPML