Adventurous music and things

13/11/2021 – 20:00
Het Bos

Emmeluth’s Amoeba

Oorstof
Emmeluth’s Amoeba

Tijdschema

Deuren: 20:00
Concert: 20:30

Locatie

Het Bos
Routebeschrijving

EMMELUTH’S AMOEBA:
SIGNE EMMELUTH – CHRISTIAN BALVIG – OLE MOFJELL – KARL BJORÅ

Sinds haar eerste, en meteen ook overweldigende, passage op een Belgische podium tijdens het Summer Bummer Festival in 2019 – niet toevallig met Emmeluth’s Amoeba – hebben we de Deense altsaxspeelster Signe Krunderup Emmeluth zien concerteren in de Oorstofreeks met Mudskipper (Het Bos) – Terrie Hessels, Paal Nilssen-Love en Hanne De Backer – in Het Bos (2020), tijdens het Summer Bummer Festival in 2021 met De Backer en Jonas Cambien, en met een kwartet waar ook Raf Vertessen, Hessels en De Backer van deel uit maakte tijdens datzelfde festival in De Studio.

Door de pandemie kon Emmeluth’s Amoeba de excellente tweede release Chimaera niet vieren met een uitgebreide tournee. Maar nu is het eindlijk zover. De Deense pianist Christian Balvig en de Noren Ole Mofjell (drum) en Karl Bjorå (gitaar) vervoegen Emmeluth op het podium van het Bos en laten freejazz, geïmproviseerde muziek en hedendaagse kamermuziek lustig met elkaar in de clinch gaan om tot een uitdagend nieuw geheel te komen als Emmeluth’s Amoeba.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Vlaanderen Stad Antwerpen DEStudio Het Bos TRIX AB Salon Les Ateliers Claus Rataplan Tryp Windham Antwerp

Click for discount hotel rates

Vooruit Kraak De Singer WPML