Promoting adventurous music and things

17/04 - 2/05/2021 – 12:00
Online Event/Concert

VISITATIONS II – 2021 –

Visitations
VISITATIONS II - 2021

Tijdschema

Deuren: 12:00
Concert: 12:00

Locatie

Online Event/Concert
Routebeschrijving

Op algemeen verzoek wordt de toegang tot Visitations II verlengd tot zondag 2 mei 2021. Voor wie al een toegangscode heeft, die blijft geldig. Wie nog geen toegangscode heeft, kan nog steeds gratis registreren en krijgt de code toegezonden.

© Geert Vandepoele

Onder de noemer Visitations stelt Sound in Motion de kruisbestuivingen, gelijkenissen en/of verschillen tussen muzikanten uit verschillende windstreken centraal tijdens een korte residentie. Door de aanhoudende pandemie worden tijdens de eerste twee Visitations events van 2021 artiesten die in België resideren uitgenodigd en gesteund. Deze tweede editie van Visitations 2021 kwam tot stand in samenwerking met De Studio.

Voor de tweede Visitations editie van 2021 aanvaardden Ann Eysermans (bas, harp), Ananta Roosens (viool, trompet), Pak Yan Lau (elektro-akoestiek), Nicolas Chkifi (drum), Frans Van Isacker (klarinetten), Giovanni Di Domenico (piano) en Giotis Damianidis (guitar) de uitdaging om zich onder te dompelen in een muzikaal avontuur tijdens een driedaagse residentie in De Studio.


© Roseta, Vandepoele, Detemmerman, Chkifi, Argyriadis

Exact een haar geleden zou deze groep van Belgische muzikanten voor Visitations worden samengebracht in De Studio met Paal Nilssen-Love, Johan Berthling, Akira Sakata, Darin Gray en Chris Corsano. Door de pandemie moest dit event uiteraard worden afgelast. De afgelopen weken werd het ook steeds meer duidelijk dat het opnieuw niet haalbaar zou zijn om deze internationale line-up samen te brengen. Daarom focust Visitations nu verder op de getalenteerde groep van Belgische muzikanten en internationale muzikanten die in België resideren. De in Brussel residerende Griekse gitarist, bassist Giotis Damianidis (Don Kapot, Punk Kong) wordt toegevoegd aan de eerder geplande lokale Visitations line-up van Eysermans Roosens, Lau, Chkifi, Van Isacker en Di Domenico. In toevoeging aan de concerten peilt Guy Peters (Enola, JazzLab) naar de muzikale passie en motivatie van deze avontuurlijke muzikanten.

Met een gratis Visitations toegangscode – ga naar de ticketlink van deze pagina en voeg +1 toe – kan u online genieten van de reeks concerten en een interview live gecapteerd tijdens deze residentie in De Studio. Dit Visitations event zal online beschikbaar zijn op het vimeoplatfrom van De Studio van zaterdag 17 april tot en met zaterdag 24 april 2021 (verlengd tot zondag 2 mei 2021). U kan de concerten en het interview zo vaak en zoveel bekijken als u zelf verkiest.

Dit event is gratis maar uw steun is meer dan welkom. U kan een vrije bijdrage toevoegen in het doneervak tijdens de ticket check out.

 

Met de steun van:

              

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Vlaanderen Stad Antwerpen DEStudio Het Bos TRIX De Singer AB Salon Les Ateliers Claus coStA Kraak Vooruit Zuiderpershuis WPML Tryp Windham Antwerp

Klik voor kortingen hotelboeking