Promoting adventurous music and things

Concerten

20/11/2019
Trix

Trix & Oorstof presenteren het supertrio van Chris Brokaw (Come/Codeine), Douglas McCombs (Tortoise) en Kid Millions (Oneida) dat als Charnel Ground een niet te missen en erg opwindende streep instrumentale postpowerpoprocknoise presenteert.

24/11/2019
AB Salon

Met het gloednieuwe album ‘Kami’ neemt het trio van Louise Landes Levi, Timo van Luijk en Bart De Paepe een verrassende sonische wending die u niet onbewogen zal laten …

 

 

8/12/2019
AB Salon

Om de gloednieuwe g a b b r o-lp GRANULAR voor Dropa Disc te promoten neemt Hanne De Backer, Agnes Hvizdalek, Raphael Malfliet en, nieuwkomer Henrik Munkeby Nørstebø de hort op. En Dirk Serries en  Rodrigo Amado spelen een zeldzaam concert om deze laatste Oorstof-avond in AB Salon voor 2019 te openen.

10/12/2019
Het Bos

Op zijn 65e vond Jaap Blonk het tijd om terug te komen met een ijzersterke jonge band uit de Amsterdamse scene die hij toepasselijk Retirement Overdue doopt. Kernwoorden zijn: ruige energie, onvoorspelbaarheid, vrijheid en dada-punk!

Vlaanderen Stad Antwerpen AB Salon coStA deSTudio Het Bos Zuiderpershuis Les Ateliers Claus Kraak Vooruit WPML Tryp Windham Antwerp

Klik voor kortingen hotelboeking