Promoting adventurous music and things

Concerten

23/08/2019
De Studio

DE VOORVERKOOP VOOR DAG 1 IS AFGESLOTEN. NOG TICKETS TE VERKRIJGEN AAN DE KASSA!
Dag 1 van het tweedaags festival voor avontuurlijke muziek op de fantastische site van DE Studio. Naast de gevarieerde concerten ook nog in het gratis toegankelijk festivalgedeelte een platen- en labelbeurs, muziekfilms, expo, workshop, performance en overheerlijk huisbereid slow food.

24/08/2019
De Studio

Dag 2 van het tweedaags festival voor avontuurlijke muziek op de fantastische site van DE Studio. Naast de gevarieerde concerten ook nog in het gratis toegankelijk festivalgedeelte een platen- en labelbeurs, muziekfilms, expo, workshop, performance en overheerlijk huisbereid slow food.

24/08/2019
De Studio

Een late night-live sessie en -party om de vierde editie van het Summer Bummer Festival af te sluiten en om 30 jaar Radio Centraal’s Freakscene te vieren met het stellaire trio van Angel Bat Dawid, Hanne De Backer & Signe Emmeluth, een onuitgegeven trio van Yves De Mey, Gino Coomans en Louis Evrard en dj’s Freak, Daniel De Botanicus en Fiesta-girl.

Vlaanderen Stad Antwerpen AB Salon coStA deSTudio Het Bos Zuiderpershuis Les Ateliers Claus Kraak Vooruit WPML Tryp Windham Antwerp

Klik voor kortingen hotelboeking