Promoting adventurous music and things

Concerten

1/09 - 3/10/2021
Middelheim Museum

Derde bijdrage van Oorstof met Marjolein Vernimmen & Jenna Vergeynst voor de wandelexpo Outdoor Hiking with Sound & Other Fireworks doorheen de 3 aangrenzende parken van het Antwerpse Nachtegalenpark: park Den Brandt, Middelheim & Vogelenzang.

9/10/2021
De Singer

De Portugese kleppers Luís Lopes en Rodrigo Amado samen met de Amerikaanse broertjes Aaron en Stefan González brengen hun aanstekelijke muzikale kruisbestuiving van funk, rock, freejazz en hardbop voor het eerst op een Belgisch podium.

15/10/2021
De Studio

Het Zweedse trio van Karin Johansson (piano), Nina de Heney (bas) en Henrik Wartel (drum) debuteert op de Belgische planken en Nils Vermeulen (bas) en Elisabeth Klinck (viola) spelen voor het eerst als akoestisch duo op een podium.

 

6/11/2021
Trix

Krachtige dubbelbil van Kuzu met Dave Rempis, Tashi Dorji en Tyler Damon en het dynamische duo van Farida Amadou en John Dikeman tijdens deze eerste Oorstof show at Trix mét publiek sinds het uitbreken van de pandemie.

7/11/2021
Kaap / Ostend

Knetterende dubbelbil van Kuzu met Dave Rempis, Tashi Dorji en Tyler Damon en het dynamische duo van Farida Amadou en John Dikeman om deze eerste samenwerking tussen Oorstof en Kaap/Oostende kracht bij te zetten.

13/11/2021
Het Bos

Door de pandemie kon Emmeluth’s Amoeba de excellente tweede release Chimaera niet vieren met een uitgebreide tournee. Maar nu is het eindlijk zover. Christian Balvig (piano), Ole Mofjell (drum) en Karl Bjorå (gitaar) vervoegen Emmeluth op het podium van het Bos en laten freejazz, geïmproviseerde muziek en hedendaagse kamermuziek lustig met elkaar in de clinch gaan om tot een uitdagend nieuw geheel te komen als Emmeluth’s Amoeba.

De Singer TRIX Tryp Windham Antwerp

Klik voor kortingen hotelboeking

WPML Kraak Les Ateliers Claus AB Salon Vooruit Het Bos coStA Zuiderpershuis Stad Antwerpen DEStudio Vlaanderen