Promoting adventurous music and things

Concerten

1/04/2023
Districtshuis Harmonie

Zeldzaam duoconcert van saxofonist John Butcher en trompettiste Liz Allbee en het jaarlijkse reünieconcert van Sheldon Siegel in het prachtige districtshuis Harmonie.

20/04/2023
Het Bos

Dag een van een tweedaagse Visitationsresidentie in Het Bos met Dave Rempis, Darren Johnston, Larry Ochs, Marta Warelis, Nicolas Chkifi en Hugo Antunes.

21/04/2023
Het Bos

Dag twee van een tweedaagse Visitationsresidentie in Het Bos met Dave Rempis, Darren Johnston, Larry Ochs, Marta Warelis, Nicolas Chkifi en Hugo Antunes.

22/04/2023
POM at T56 Eindhoven

De Visitationskaravaan houdt halt in Paviljoen Ongehoorde Muziek – tijdelijk verhuisd naar T56, Tarwestraat 56 in Eindhoven – en presenteert een dubbelbill met Spectral een befaamd Amerikaans trio bestaande uit Dave Rempis, Larry Ochs en Darren Johnst en de de gloednieuwe Europese constellatie van Marta Warelis, Nicolas Chkifi en Hugo Antunes.

23/04/2023
Kaap / Ostend

The Visitationskaravaan houdt halt in Kaap in Oostende en presenteert een dubbelbill met Spectral een befaamd Amerikaans trio bestaande uit Dave Rempis, Larry Ochs en Darren Johnst en de de gloednieuwe Europese constellatie van Marta Warelis, Nicolas Chkifi and Hugo Antunes.

26/04/2023
Miry Concertzaal

Voor Ruiskamer #6 presenteren Miry concertzaal, VIERNULVIER en Sound in Motion de wereldpremière van een nieuwe compositie voor orgel van en gespeeld door Mary Jane Leach en een surround sound ervaring gebracht door de harpisten Marjolein Vernimmen en Jenna Vergeynst met elektronische assistentie van Roel Das.

7/05/2023
De Studio

Goedgevulde matinee met een uniek vier-handen-pianoproject van Pak Yan Lau, Giovanni Di Domenico en Darin Gray – met Frank Rosaly als gast op drum, in een triplebill met de legendarische New Yorkse gitarist Alan Licht en Strange Meeting, een gloednieuw kwartet van de jonge wolven Lukas Jouck, Christoph Götzen, Charel Maes en Ruben Verbeeck.

 

1/06/2023
Kaap / Ostend

LP-presentatie van ‘Pangrams’, de eerste duoplaat van pianist Giovanni Di Domenico en accordeonist Kalle Moberg.

3/06/2023
De Singer

LP-presentatie van ‘Pangrams’, de eerste duoplaat van pianist Giovanni Di Domenico en accordeonist Kalle Moberg.

25/08/2023
Trix

Dag één van de achtste editie van het Summer Bummer Festival voor avontuurlijke muziek, voor het eerst in Trix, een van Antwerpens meest voorname concerthuizen.

26/08/2023
Trix

Dag twee van de achtste editie van het Summer Bummer Festival voor avontuurlijke muziek, voor het eerst in Trix, een van Antwerpens meest voorname concerthuizen.

Vlaanderen Stad Antwerpen DEStudio Het Bos TRIX AB Salon Les Ateliers Claus Rataplan Tryp Windham Antwerp

Click for discount hotel rates

Vooruit Kraak De Singer WPML